ΧΡΩΜΑΤΑ

Γνωρίζουμε τη δύναμη, την αίσθηση και τελικά το αποτέλεσμα που μπορεί και δημιουργεί ένα χρώμα, μόνο όταν αυτό ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα στον ίδιο χώρο. Έτσι ο σωστός συνδυασμός των χρωμάτων, είναι καταλυτικός. Το ζητούμενο για εμάς μέσα από τις χρωματικές παλέτες είναι μια ισορροπία που τονίζει την προσωπικότητα και το στιλ μας στο αποτέλεσμα.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες Εταιρείες Χρωμάτων γιατί η ποιότητα για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτη.
Χρησιμοποιώντας τις χρωματικές μας παλέτες, μπορούμε να δούμε πώς τα χρώματα συνδυάζονται μεταξύ τους και δίνουν μεγάλη ποικιλία συνδυασμών στο δικό σας χώρο.

Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς της ION MARIN καθώς στη γνώση τους κρύβονται πολλά μυστικά, που έχουν υιοθετηθεί από την πολυετή εμπειρία τους.
Για παράδειγμα.

Η επιλογή αποχρώσεων (τόνων) από το ίδιο χρώμα είναι ο πιο απλός συνδυασμός που μπορούμε να κάνουμε αν θέλουμε ένα χώρο με ζεστή και ήρεμη ατμόσφαιρα.

Αν θέλουμε ένα έντονο αποτέλεσμα που προκαλεί, επιλέγουμε από τις χρωματικές παλέτες ένα χρώμα που βρίσκεται απέναντι από το βασικό χρώμα που έχουμε αποφασίσει. Θα σας το δείξουμε από κοντά!

Αν συνδυάσουμε διπλανά χρώματα, προσδίδουμε στο χώρο μας ένα όμορφα ισορροπημένο και ευχάριστο αποτέλεσμα.

Αφήστε το Χρώμα να «μιλήσει» από μόνο του δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα και διάθεση. Γι’ αυτό επιλέγουμε μόνο τα χρώματα που σας ευχαριστούν πιο πολύ.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να μας εμπιστευτείτε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μελετήσουμε μαζί τον χώρο σας, να φανταστούμε την ατμόσφαιρα και τη διάθεση που θέλουμε να πετύχουμε και να κάνουμε τη σωστή επιλογή.