ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

H φιλοσοφία της Τεχνοτροπίας στο βάψιμο, είναι η δημιουργία στην επιφάνεια του τοίχου ακαθόριστων, ασύμμετρων ή και πιο συγκεκριμένων σχεδίων με την χρήση είτε αποκλειστικά μόνο χρώματος ή σε ορισμένες τεχνοτροπίες και κάποιων άλλων υλικών.

Οι πιο γνωστές τεχνικές στο βάψιμο τοίχων, βασίζονται κυρίως στην χρήση δύο αποχρώσεων χρώματος, ενός πιο σκούρου, ανάλογα με το είδος της κάθε τεχνικής, ή και αναμεμειγμένα χρώματα για να δώσουν ένα τρίτο παρόμοιο αποτέλεσμα.

Ο τοίχος βάφεται αρχικά σε ένα από τα δύο χρώματα, με ρολό και πινέλο και στην συνέχεια με το δεύτερο χρώμα, δημιουργούμε το σχέδιο της τεχνοτροπίας που έχουμε επιλέξει με την βοήθεια των εργαλείων/υλικών που η κάθε τεχνοτροπία απαιτεί.

Με μια επίσκεψη στο κατάστημα μας, ΔΟΜΙΚΑ ΙΟΝ MARIN θα βρείτε προτάσεις με πολλά και μοναδικά σχέδια, για να δείτε ζωντανά σε “χαρτί” το τελικό αποτέλεσμα της κάθε τεχνοτροπίας.

Η πολυετής εμπειρία μας στο συγκεκριμένο τομέα κάνει τη διαφορά καθώς δεν είναι όλες οι Τεχνοτροπίες το ίδιο έντονες. Θα μελετήσουμε με τους Τεχνίτες μας αποκλειστικά τις δικές σας ανάγκες καθώς κάποιες προσφέρονται για μικρές και άλλες για μεγαλύτερες επιφάνειες, κάποιες είναι καταλληλότερες για τοίχους με μικρό πλάτος και κάποιες άλλες για τοίχους με δυσανάλογο ύψος αναλογικά με το μήκος τους.