ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία ΔΟΜΙΚΑ ION MARIN μετράει ήδη 8 χρόνια παρουσίας στο φυσικό της κατάστημα αλλά η εμπειρία της ξεκίνησε αρκετά χρόνια νωρίτερα.

Ο ION MARIN ήρθε στην Ελλάδα από τη Ρουμανία το 2003 όντας ήδη γνώστης στο επάγγελμα για 10 χρόνια. Η ενασχόληση με τις οικοδομικές εργασίες ήταν το μεράκι του εξαρχής, συνεπώς με όλη του την εμπειρία και την αγάπη γι’ αυτό που προσφέρει, ξεκίνησε άμεσα τις εργασίες του. Στο βιογραφικό του μετράει πολλές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της Αγοράς σε υλικά και εξοπλισμούς, συνεργασίες με Κατασκευαστικές Εταιρείες και αποθήκες Δομικών Υλικών. Πιο συγκεκριμένα είναι αναρίθμητες οι δουλειές που έχει αναλάβει και φέρει εις πέρας σε Ανακαινίσεις Χώρων και Οικιών, Διακόσμηση και κάθε είδους Κατασκευαστικές Εργασίες.

Η μεθοδικότητα, η εμπειρία, η συνέπεια και το αποτέλεσμα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον οδήγησαν σε μια επαγγελματική καταξίωση στην Αγορά και τον ώθησαν στο επόμενο βήμα, το φυσικό κατάστημα το 2009.

Έκτοτε η Εταιρία, με 8 άτομα προσωπικό που φαντάζει οικογενειακή επιχείρηση, προσφέρει τις υπηρεσίες της αδιάκοπα με τους καλύτερους Τεχνίτες και Μάστορες στο είδος τους και συνεχίζει τις συνεργασίες της με Κατασκευαστικές Εταιρείες και Αποθήκες, καθώς εξασφαλίζει την παράδοση των υλικών στο χώρο κατασκευής ενός έργου.

Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε σε Ιδιώτες και Ελ. Επαγγελματίες τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές και να μοιραζόμαστε την Εμπειρία μας. Τίποτε δεν μας κάνει πιο ευτυχισμένους, από το χαμόγελο της Ικανοποίησης των Πελατών μας.