ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΙΔΗΡΙΚΑ

Στο κατάστημα ION MARIN θα βρείτε τεράστια γκάμα από τα καλύτερα Εργαλεία και Σιδηρικά που προμηθευόμαστε από την ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΑΕ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ .

Λίγα λόγια για την Εταιρεία.
H ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΑΕ. είναι ένας πολύ γνωστός και ταχέως αναπτυσσόμενος προμηθευτής εργαλείων με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και βαθιά γνώση του σχεδιασμού και της κατασκευής των εργαλείων που σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ ισχυρό group εμπορικών σημάτων.

Εγγυάται τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και δοκιμάζει τα εργαλεία τις, έχοντας σαν βάση, ενδελεχή έρευνα αγοράς, για να εξασφαλίσει ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της και τις επαγγελματικές απαιτήσεις.

Με ένα ευρύ φάσμα εργαλείων χειρός και αξεσουάρ, εξαρτημάτων ηλεκτρικών εργαλείων, εργαλείων κήπου, αγροτικών εργαλείων, εργαλείων βαφής και σπρέι, συγκολλητικών, κλειδαριών και λουκέτων, ειδών ασφαλείας και πολλών περισσότερων ακόμη στον τομέα του τεχνικού εξοπλισμού, έχει αναγνωριστεί ως ένας διακεκριμένος προμηθευτής εργαλείων τόσο για DIY χρήστες όσο και για επαγγελματίες τεχνίτες σε όλο τον κόσμο.

Καθότι λοιπόν είναι ο Ηγέτης στα εργαλεία χειρός, θα μας ήταν αδύνατο να μην προμηθευόμαστε τα πάντα σε Εργαλεία και Σιδηρικά.

Πηγή